LOADING

Type to search

Nyheter

Utomhusleksaker för mer skoj året runt

Share


Letar du efter sätt att få ut ditt barn till roliga utomhuslekar och skapa en stund från skärmarna, som att hoppa studsmatta. Att komma ut i friska luften och ha roligt. Hos lekute.se hittar du alla typer av utomhusleksaker som kommer att få dina barn att vilja leka ute året om. Det finns passande utomhuleksaker till all form av utomhuslek, som sandlådor och roliga saker till den hemmbyggda lekplatsen.

Utomhuslek är väldigt viktigt för att se till att dina barn får tillräckligt med lektid utomhus. Frisk luft och fysisk aktivitet är viktigt för deras utveckling. Ett enkelt sätt är att introducera barnen till utomhuslek och samtidigt få en rolig stund tillsammans.

Köp en sparkcykel som även du själv kan använda eller en trampbil av större mått till dig själv. På så sätt kan du även passa på att göra lite enklare vardagsträning samtidigt som du är ute med ditt barn och leker.

Här är några av våra favoritleksaker för barn

Cyklar: Cyklar är ett bra sätt för barnen att få motion och samtidigt utforska grannskapet eller den lokala parken. Om ditt barn fortfarande är för litet för att cykla på egen hand kan du överväga att skaffa dem en släpvagn eller ett tillbehör till din egen cykel så att de kan vara med på det roliga. För mindre barn finns det speciella balanscyklar och springcyklar som gör att barnet kan ta sitt första steg mot att lära sig cykla.

Bollar: Bollar är en klassiker av en anledning och är ett utmärkt sätt att få barnen aktiva. Oavsett om det handlar om att sparka runt med en fotbollsboll, skjuta basketboll eller spela fångst, kommer de garanterat att ha roligt. Och om du har fler än ett barn kan de till och med spela tillsammans! Se bara till att du har någon som kan hålla ett öga på dem så att det inte blir för grovt.

Hoppa i rep: Att hoppa rep är inte bara bra motion, utan även bra för koordination och motorik. Och eftersom det är relativt billigt och lätt att transportera är det perfekt att ta med på utflykter till parken eller stranden.

Roligare och kreativa lekar tillsammans, med roligaste utomhusleksakerna

Det finns många andra bra leksaker för utomhusbruk. Det vanligaste brukar vara studsmatta, fotbollsmål och olika typer av cyklar. Genom att aktivera dig tillsammans med ditt barn utomhus så kommer ni skapa många roliga och minnesvärda stunder tillsammans.