LOADING

Type to search

Företagande

Varför du bör beställa industriförnödenheter från samma leverantör

Share

Att du får tag på rätt sort hydrauloljor (exempelvis Q8 olja) och industriförnödenheter är verkligen ett måste. Framförallt om du arbetar inom byggbranschen, transport- och fordonssektorn, industrin eller driver en egen verkstad. Visste du att du kan köpa exempelvis hydraulolja på dunk (20 liter), fat (200 liter) och IBC behållare som rymmer hela 1 000 liter?

Du kan även beställa glykol både på lastbil, IBC och på fat. Tvättar du dina entreprenadfordon ofta så kommer du behöva kallavfettning som du kan köpa i olika storlekar som dunk, fat och IBC. Du kan till och med beställa allt detta från samma ställe som du köper din pelarborrmaskin eller rundpadda och markvibrator, du får på så sätt allt samlat på en samma och samma ordersedel samt faktura.

Vet du även att du kan effektivisera din verksamhet genom att utföra dina beställningar hos samma leverantör?

Detta kommer inte bara att minska dina administrativa kostnader, utan det kommer också att göra det lättare att hålla reda på ditt lager. Här är några av fördelarna med sammanslagning av inköp från en och samma leverantör.

En av de viktigaste fördelarna med sammanslagning av inköp är att du kommer att spara pengar. När du beställer från flera leverantörer måste du betala för varje enskild försändelse. Men när du samfraktar dina beställningar från en leverantör behöver du bara betala för frakten en gång. Detta kan leda till betydande besparingar med tiden, särskilt om du beställer stora mängder industriförnödenheter.

Förutom att du sparar pengar på frakt kan du genom att konsolidera dina beställningar hos en leverantör också spara tid och besvär. Att hålla reda på flera försändelser från olika leverantörer kan vara en onödigt administrativt påfrestande. Men när du sammanslår dina beställningar behöver du bara spåra en försändelse. Detta kan frigöra värdefull tid så att du kan fokusera på viktigare uppgifter.

Beställ alla dina industriförnödenheter från samma leverantör

När du beställer från en och samma leverantör kommer det även att bidra till att förbättra din administrering. Du kommer säkerligen kunna få en bättre överblick om dina behov och inte beställa mer än vad som behövs. Genom att välja en och samma leverantör får du en klar bil över leveranstider på dina vanligaste produkter och hur snabbt du kan få dessa levererade. Det betyder att du som företagare inte behöver ha ett överlager av produkter och kan budgetera bättre.

När du har flera leverantörer kan det vara svårt att hålla koll på lagernivåer och leveranstider. Men när du konsoliderar dina beställningar kommer din leverantör att ha en bättre förståelse för dina behov. Leverantören kommer att kunna erbjuda dig en mer träffsäker kundservice och kunna erbjuda kampanjer och bättre priser utifrån din ordernivå.

Beställ dina industriförnödenheter till hela firman från samma leverantör

Du har på så sätt ett enklare sätt att få det bästa priset för just din ordervolym, eller om du skulle vara förtjänt av att beställa i en annan volym på dina kollin. Om du arbetar inom byggbranschen, lastbilsbranschen, industrin eller en verkstad. Då kan det vara bra att känna till att du till och med kan beställa länspumpar och markvibratorer från samma leverantör.

Det är således väldigt smart att slå samman alla dina beställningar till så få leverantör som möjligt. Det kommer inte bara att spara pengar på fraktkostnader, utan även tid och onödiga administrativa åtgärder.