LOADING

Type to search

Uncategorized

Vilken typ av grill ska jag välja?

Share

Att välja en grill kan vara mycket svårt. Det första du måste bestämma dig för är vilken storlek du har plats med eller är i behov av. Därefter måste du göra valet mellan vilken typ av bränsle grillen ska drivas med. Grillar drivs av antingen kol, gasol eller el. De olika typerna av grillarna har olika egenskaper och de alla har saker de är bra på.

Elgrillen

Elgrillar är smidiga då de går att ha på balkongen, du kan enkelt justera värmen och elgrillen blir snabbt varm.

Gasolgrillen

En gasolgrill passar utmärkt ifall du ska grilla till många personer. Gasolgrillen är enkelt att använda och blir snabbt varm.

Kolgrillen

Den klassiska kolgrillen må inte vara lika enkel att använda som el- och gasolgrillen, men kolgrillen tillför mycket mer smak till det du grillar. En typ av kolgrill är den nya trenden som är kamadogrillar. En kamadogrill drivs av kol vilket gör att du får den där extra goda smaken. Till skillnad från den klassiska kolgrillen är kamadogrillen en keramisk grill, vilket ger en väldigt bra isolering. Tack vare isoleringen går det åt mindre kol och du kan få väldigt jämna och höga/låga temperaturer. Kamadogrillen cirkulerar värmen som i en varmluftsugn vilket gör att du får jämt grillat kött. Utöver den extra goda smaken blir köttet extra saftigt. Kamadogrillen är den ultimata grillen som ger det bästa resultatet! Är du sugen på en kamadogrill så har Kamado SUMO väldigt bra och prisvärda kamadogrillar i olika storlekar.

Leave a Comment