LOADING

Type to search

Uncategorized

Visualisering av ditt projekt

Share

Sightline erbjuder dig en hel rad olika verktyg för att skapa en 3d-visualisering av ditt projekt. Sightlines produkt är av högsta möjliga kvalité, vilket krävs för att kunna ta fram en skräddarsydd och inspirerande lösning för dig som kund, och ditt projekt.

Virtuell Visning

En virtuell visning kan dina kunder enkelt och smidigt gå på visning i en framtida bostad eller lokal. Detta är ett modernt alternativ till att gå på visning och på så sätt slippa vara begränsad till planritningar och ett fåtal bilder. Låt era kunder gå på virtuell visning i 360 grader och gå runt i rummen. Allt detta kan enkelt göras via en hemsida och era kunders mobiltelefoner.

Om Sightline

Sightline är en personlig studio som både tar fram och utvecklar produkter i samarbete med dig som kund. Med sina 20 år av erfarenhet ligger Sightline i framkant när det gäller säljande och attraktiva visualiseringar. För att på bästa sätt kunna ta fram produkter för dig och ditt projekt krävs det en stor blandning av människor med olika bakgrunder och utbildning. Med en tydlig fokus på användarvänlighet och hög kvalité, är Sightline stolta över att tillhandahålla och producera fantastiska produkter.

Leave a Comment