LOADING

Type to search

Mode Nöje Väder

4 tips till att hitta rätt baddräkt till ditt barn

Share

Sidor som Watery.se har et stort urval av baddräkter för barn. Men kanske det är svårt att hitta rätt baddräkt till ditt barn? Då kan du nedan hitta 4 tips som kan hjälpa dig till att fatta rätt beslut.

Tänk på knappar om barnet är ungt

Även vuxna kan ha lite svårt att ta på sig sin baddräkt – det är helt enkelt inte det smartaste plagget. Tänk dig sedan ett barn eller ett yngre barn som inte är van vid toaletten än. Det är därför du bör tänka på att köpa en baddräkt som har knappar på baksidan.

Välj badkläder som täcker kroppen

Det finns få saker som är svårare än att försöka förklara för ett barn att de nu måste smörjas med solskyddsmedel igen när de hellre vill leka med sina kamrater i vattnet.

Men det tar tid att bli solbränd är sällan särskilt kul. Lyckligtvis kan du snabbt bli av med detta problem med en baddräkt som täcker hela kroppen.

Dessa modeller är smarta eftersom de faktiskt ger samma täckning som om du hade faktor 50 solskyddsmedel. Naturligtvis behöver barnen till exempel ha solskyddsmedel i ansiktet, men det kan göra allt lite lättare!

Är baddräkten bekväm att bära?

Det är en enkel fråga, men mycket viktig – och inte alla barn kan bedöma själva.

Men lyckligtvis kan du föreställa dig mycket själv. Till exempel ska tjejerna ha på sig baddräkter där remmarna kan justeras. Då kan de alltid sitta som de borde, även om barnet skulle växa lite.

För pojkarna är badbyxor ofta ett alternativ. Se till att de lätt kan lossas och dras åt. Skosnören som inte bara kommer att trängas upp i tvättmaskinen är ett ”måste” när det gäller dessa modeller.

Kom ihåg målen – de är viktiga

Få saker är värre för ett yngre barn än kläder som passar dåligt och antigen är för stora eller för små – och detsamma gäller baddräkter.

Om de är för små och täta kan de orsaka sår och utslag. Men om storleken är för stor kan det vara så att den är påsad och att vatten tränger in.

Kort sagt, du bör dra ut måttbandet och mäta ditt barn. Ett bra tips att komma ihåg är här att om du behöver mäta dina höfter, vilket ofta är en bra idé,

Kort sagt, du bör dra ut måttbandet och mäta ditt barn. Ett bra tips att komma ihåg är här att om du behöver mäta dina höfter, vilket ofta är en bra idé, tänk bara på att mäta med en blöja på, om ditt barn sedan bär en blöja. När du har gjort det, gå till Badedragt.dk och hitta rätt modeller!

På Watery.se hittar du baddräkt för barn i olika storlekar och färger. Dessutom kan du på Watery.se få hjälp till de olika storlekar och få information badkläder och simutrustning