LOADING

Type to search

Företagande

Säkra dina nycklar i ett nyckelskåp

Share

Dem tradionella kassaskåpen har övergått till att bli mer anpassade för ändamålet. Till exempel så har Safe Experten tagit fram nyckelskåp som är anpassade för just nycklar och nyckelförvaring. I ett nyckelskåp så kan du förvara din nyckel och det finns lite olika typer av skåp. Det finns en nyckelgömma som endast rymmer några få nycklar och som använder sig av en kodkombination, sen finns dem mer vanligare och större skåpen. Dessa är nyckelskåp i tunnplåt och några andra inbrottssäkra nyckelskåp i större variant.

Nyckelskåp till hemmet eller företaget

Hitta snygga skåp hos Safe Experten, du lägger alla dina nycklar på ett ställe. Dessutom lagras de säkert. Om det bara är en nyckel kan nyckelrutan vara en bra lösning. Safe Experten erbjuder ett skåp för alla, kanske de behöver ett skåp i sitt hem, kontor, verkstad, lager eller varför inte i jaktstugan.

Safe Experten är ett företag som arbetar med säkerhetsprodukter och arkivlösningar och har en lång erfarenhet inom branschen. Deras viktigaste produkter inom säkerhet inkluderar flera olika typer av kassaskåp, brandsäkra arkivskåp, brandsäkra dokumentskåp, inbrottssäkra skåp, nyckelskåp och annan nyckelförvaring. Samt även värdeskåp och laptopskåp. Förutom nyckelskåp så är en favorit värdeskåpet som har olika klasser, s.k. Grade. Där exempelvis Grade 1 har ett försäkringsvärde upp till 80.000kr.