LOADING

Type to search

Företagande

Inred hemmet eller företaget mer rör

Share

En snygg inredning är något som garanterat kommer att skapa många samtal när ni har gäster. Något som blir allt mer populärt är industriell inredning vilket har en tidlös och rustik stil som imponerar. Hos Inredningsrör hittar ni just sådan här inredning i form av rustika stål och kopparrör. Det finns många olika typer av möbler att välja mellan såsom hyllor, klädhängare/klädställning, pappershållare, handdukshängare, bord och mycket mer. Möblerna är lätta att montera och det behövs inga verktyg, det är bara att skruva.

Ifall du av någon anledning inte skulle hitta något som passar finns det möjlighet att bygga sin egen möbel genom att köpa separata delar. Inredningsrör har gjort det väldigt enkelt att skapa sin egen möbel då alla delar passar med varandra så att ni slipper krångel. 

Inredningsrör bygger kompletta lösningar till restauranger och butiker. Detta är perfekt för dig som vill ha något helt unikt till just din butik/restaurang. Rören är mycket vackra att titta på och är väldigt kraftiga då de klarar tunga laster, vilket gör dem väldigt praktiska. Rören finns i antingen stål eller koppar.

Om Inredningsrör

Inredningsrör ligger i Mora som är känt för sina hantverk av trä och metall. Inredningsrör tillverkar tidlösa möbler i rustik stil till både hem och restaurang.

Leave a Comment