LOADING

Type to search

Företagande

Arbetsmiljöutbildning för systematiskt arbetsmiljöarbete

Share

Kompetensutveckla erbjuder Sveriges populäraste arbetsmiljöutbildningar. Kompetensutveckla är baserade i Sundsvall och verkar över hela Sverige. Med en målsättning att vara ett självklart val för företag och organisationer ligger Kompetensutveckla i topp med sina högkvalitativa utbildningar. Kompetensutveckla vill vara en viktig stöttepelare för företag som vill förbättra arbetsmiljön för sina anställda då det är en väldigt viktig del i företags lönsamhet.

Bättre arbetsmiljö

Bättre Arbetsmiljö (BAM) är Sveriges största och mest populära arbetsmiljöutbildning. Denna utbildning ger ett helhetsperspektiv på arbetsmiljön och dess arbete. Syftet med BAM är att ge deltagarna en grundläggande förståelse för arbetsmiljön och en god förståelse för hur samarbete mellan arbetsgivare, säkerhetsrepresentanter och andra anställda ska arbeta i arbetsmiljöfrågor.

Systematiskt arbetsmiljöarbete

Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) är en utbildning som ger deltagaren information om arbetet med en systematisk arbetsmiljö. Detta skapar en uppfattning om vad lagen kräver och vem som är ansvarig och vad som gör. Syftet med utbildningen är att ge grundläggande information om hur systematiskt arbetsmiljöarbete kan utföras i ett företag och att förstå hur allt är kopplat till varandra.

BAS P/U

BAS P/U är en utbildning för byggarbetsmiljösamordnare, vilket är ett måste för alla byggarbetsplatser.