LOADING

Type to search

Utbildning

Utbildning kostrådgivare distans och online

Share

Intensivekost erbjuder flera utbildningar inom kostrådgivning. Utbildning kostrådgivare tillhandahålls online på distans, vilket är perfekt för dig som är mycket intresserad av hälsa och motion. Utbildningen ger dig också ett antal hälsosamma recept som kan hjälpa dina kunder att gå över till en helt vegansk diet. Det passar även väldigt bra in i pågående pandemin då allting sker helt och hållet på distans. Detta kan gynna dig som annars kanske inte har så mycket tid att utbilda dig så varför inte passa på att utbilda dig till något du verkligen vill när läget är som det är?

Kursen på Intensivekost innehåller en grunderna i näringslära där du får lära dig mer om kolhydrater, proteiner, fetter, mineraler, hormoner och vitaminer, samt energimetabolism och matsmältning. Kursen omfattar också massor av kosttillskott, motion, mål, matlagning, diet, hembehandlingar och diet för gravida kvinnor och mer.

Övergå till en vegansk kost

Att byta till en vegansk kost kan betraktas som radikalt och ofta kostsamt, men sanningen är att du drar nytta av fördelar som får dig att leva längre och må bättre varje dag. Bland annat har den veganska kosten mer fiber. Flera studier har visat att ökat fiberintag är fördelaktigt för hälsosamt åldrande och minskar risken för att utveckla någon typ av kronisk sjukdom. En växtbaserad diet botar inflammation i blodet, vilket minskar inflammation i kroppen. Studier visar också att högre nivåer av inflammation i kroppen ökar risken för sjukdomar som typ 2-diabetes, cancer och hjärt-kärlsjukdom. Den veganska kosten har många hälsosamma recept.