LOADING

Type to search

Företagande

Assistansbolag som prioriterar trygghet och behov

Share

Genom hjälpföretag i Stockholm kan olika funktionshindrade behöva personlig hjälp. Det assisterande företaget kommer att arbeta med det och se till att kundernas behov tillgodoses. Eftersom många krav måste uppfyllas kan inte alla starta ett stödföretag. NSR Assistans ställer höga krav på de personer de anställer, rekryterar och tränar. Alla måste kunna förstå vikten av att förstå kundernas behov, vilket är en mycket viktig del av arbetet. Deras personliga assistenter är erfarna och vet hur man skapar dessa säkra och goda relationer med kunderna.

Juridisk hjälp att få personlig assistent

Lagen om personlig assistans kan vara komplicerad och det är svårt att hitta ett assistansföretag med den kompetens som krävs i Stockholm. NSR Assistans kommer att säkerställa att du får den juridisk hjälp du behöver genom experterna i LSS och SFB. Med kompetenta medarbetare kan du vara säker på att få den personliga hjälp du förtjänar. Genom avtalet kommer de att göra ett hembesök med dig och tillgodose familjens behov så att de kan ge dig den juridiska hjälp du förtjänar.

Jobba som personlig assistent

Att jobba som personlig assistent kan vara tufft med väldigt givande. Du känner på riktigt att du hjälper en medmänniska. Som kund kan du få personlig assistans genom att höra av dig till NSR Assistans. Efter att beslutet är taget att du får en personlig assistent så blir det dags att hitta en assistent som passar just dig och som du som kund kommer överens med.