LOADING

Type to search

Sverige Teknik

Skapa mer utrymme i cykelrummet

Share

I takt med att fler väljer cykel som alternativ till bil och kollektivtrafik behövs det mer förvaring för cyklar hos företag, bostadsrättsföreningar och förvaltare. Under vintertid väljer fler att förvara sina cyklar inomhus av anledningen att de inte cyklar under vintern, men det finns många som förvarar sina cyklar inomhus under hela året. Att förvara cykeln inomhus minskar risken för stöld och cykeln slipper stå ute i regnet och riskera rost.

Experterna på Svenska Cykelrum säljer produkter och helhetslösningar för cykelparkering inomhus i både befintliga lokaler och nybyggnationer. Genom att involvera Svenska Cykelrum i tidigt skede kan en genomtänkt lösning öka ytorna och ge mer plats.

Det finns flera olika typer av cykelställ beroende på vad som passar er bäst. Det som avgör vilka lösningar som är möjliga är utrymmet som finns. Vattenrör och ventilationsrör kan ibland hamna i vägen och då får man välja en annan lösning. Som tidigare nämnt kan det vara smart att tänka på detta vid nybyggnationer. I sortimentet finns det tvåvåningsställ för cyklar, vilket möjliggör dubbelt så många cykelplatser som ett vanlig cykelställ. Det finns även krokar och olika typer av liftar för cyklar, vilket gör förvaringen mycket smidig.