LOADING

Type to search

Företagande

Stilrena handtag till hemmet

Share

Heminredning kan verka enkelt, men att få till det där lilla extra som gör att det blir riktigt bra är inte alltid lätt. Vanligtvis är det svåraste att hitta en bra balans mellan design, funktionalitet och bekvämlighet. Ett rum som vi spenderar mycket tid är i köket och vad finns i köket? Jo kökshandtag, knoppar och olika tallrikar och bestick. Northernhome har ett stort utbud av handtag alltifrån dörrhandtag, skålhandtag till möbelhandtag. Dem har även ett sortiment med knoppar och tallrikar i stengods.

Kökshandtaget sätter den unika stilen i köket och kommer att fortsätta att bäras dagligen under många år framöver. Hos Northernhome hittar du kökshandtag i alla stilar och smaker – från handtag i retrostil till mer originella modeller. Välj mellan olika mönster och material, som mässing, rostfritt stål, koppar och krom. Tricket är att blanda och matcha knopparna och handtagen i köket, till exempel genom att välja skålhandtaget på kökslådan och det matchande handtaget på överskåpet. Endast fantasi kan sätta gränsen! Just valet av handtag kan verka obetydligt men det är ändå det som sätter prägeln på kökets design.

Välja rätt stil

Något som många gör är att dem äventyrar lite för mycket och har dålig koll på vilken stil dem faktiskt vill ha och vilken stil som deras kök redan har. Det är viktigt att välja ett handtag och knoppar som passar till köket i sin helhet, bland annat köksluckor, spis, köksö, etc.