LOADING

Type to search

Hälsa Sverige Teknik

Återhämta dig efter träning

Share

Människor blir allt mer medvetna om hur viktigt det är att träna och att hålla sig i form vilket är ett steg i rätt riktning. Genom träning förbättras flera av människans egenskaper som exempelvis att syreupptagningen förbättras, balansen förbättras, hjärtat blir starkare och pumpförmågan förbättras, pulsen minskar, bättre blodcirkulation och mycket mer. Jag skulle kunna fortsätta hela dagen med att lista upp de hälsofördelar som träning ger.

Ett problem som uppstår för vissa efter träning är ömma muskler, trötthet, humörsvängningar och sömnbesvär. Detta beror på att dina muskler inte fått återhämta sig ordentligt efter träningen. En lösning på problemet är ett massagemaskin som ger dig massage så att dina muskler kan återhämta sig snabbare. Detta gör att du kan träna oftare och hårdare.

Hos Zen Products hittar ni massageprodukter i form av en massage roller och en tillhörande massagemadrass. Med hjälp av rollern kan du ge dig själv sportmassage för att snabba på återhämtningen. Rollern är praktisk och lätt att transportera, vilket gör att du kan ta med den till gymmet eller ha den i bilen då du enkelt kan ansluta den till bilens cigarettändare. Massagemadrassen har en inbyggd batteridriven pump som snabbt fyller madrassen. Med den batteridrivna pumpen kan du enkelt justera lufttrycket i madrassen för att få olika tryck av maskinen.

Det finns flera leverantörer av liknande produkter, men de levererar främst till medicinska miljöer som läkare och kiropraktorer. Dessa produkter är dyra och något som de flesta inte har råd att investera i. Målet med massagemaskinen från Zen Products är att erbjuda en massageprodukt av hög kvalité som ger dig effektiv sportmassage till ett bra pris.

Leave a Comment