LOADING

Type to search

Teknik

Att tänka på när du ska köpa färgpatroner

Share

Färgpatroner är utbytbara komponenter i bläckstråleskrivare. Färgpatroner och bläckpatroner innehåller det bläck som används av skrivaren. Bläckpatroner finns i flera former, storlekar och bläck, beroende på skrivarens märke och modell.

På grund av tillväxten på den globala datamarknaden fick den kommersiella marknaden för bläckpatroner och bläckpatroner en enorm boost i början av 2000-talet. Eftersom många kanske tror att datorsamhället kommer att vara pappersfritt har utvecklingen haft motsatt effekt. De som använder bläckstråleskrivare vet av erfarenhet att du måste byta färgpatroner ofta eftersom de kräver mycket bläck, särskilt när du skriver ut bilder i olika storlekar och när du skriver ut dokument i Acrobat PDF-format.

Hitta rätt färgpatroner online

Liksom alla andra produkter har färgbläckpatroner olika märken, och det beror på vilket märke du väljer att lita på. Därför kan priserna också variera kraftigt. De flesta färgbläckpatroner tillverkas vanligtvis i samma region, nämligen Asien. Många lågprisfabriker har inte märkt sina produkter, vilket innebär att priserna har sjunkit kraftigt. Hos Eko-print finner du ett stort utbud av färgpatroner och bläckpatroner till kända varumärken som till exempel HP, Canon, Epson och Brother. Eko-print har ett hämtlager i Tyresö men levererar runt om i landet vid köp i deras nätbutik både till företag och privatpersoner.