LOADING

Type to search

Företagande

Behöver du hjälp med städningen i Stockholm?

Share

Är det stökigt hemma och du har varken tid eller ork att städa? Eller det kanske är stökigt och dammigt på arbetsplatsen? Då kan det vara hög tid att anlita en städfirma i Stockholm som löser dina problem. Stockholm Home Facility erbjuder städhjälp till både privatpersoner och företag i Stockholm. De olika städtjänster som erbjuds är flyttstädning, hemstädning i Stockholm, visningsstädning, storstädning, kontor- och butiksstädning m.m. De använder sig av miljövänliga rengöringsmedel, men om ni inte vill ha något annat. Hos Stockholm Home Facility låser ni er heller inte till en lång bindningstid, utan avtalet flyter på med 2 månaders uppsägningstid.

Visningsstädning

Om du ska sälja ditt hus är det en god idé att låta en städfirma sköta städningen av ditt hus innan uppvisningen. Om huset ser smutsigt ut minskar dina chanser att kunden kommer att tycka om huset. Experterna på Stockholm Home Facility sköter visningsstädningen för att du ska få de bästa förutsättningarna och ett gott första intryck från en köpare. De har en lång erfarenhet av visningsstädning i Stockholm och vet exakt vad som ska göras.

Flyttstädning

När ditt hus har blivit sålt är det dags att flyttstäda så att du kan lämna ett rent och fint hus efter dig till den nya ägaren. Stockholm Home sköter flyttstädning i Stockholm. Ifall den nya ägaren inte skulle vara nöjd med städningen har Stockholm Home garanti på utfört arbete. Efter städningen är klar görs det en gemensam besiktning tillsammans med beställaren.

Städning av butik och kontor

Dammiga och smutsiga kontor eller butikslokaler kan påverka både personal och kunder negativt. En butikslokal som är rent och fin kommer att leda till att kunderna får ett bättre intryck, handlar mer och kommer tillbaka till din butik. Om det är smutsigt på ett kontor kan det leda till att moralen sjunker på arbetsplatsen. Kontakta Stockholm Home för kontorsstädning i Stockholm.

Leave a Comment