LOADING

Type to search

Hälsa

Naturlig sportdryck från Tailwind Nutrition

Share

Kroppen är i ständigt behov av vätska, energi och salt under träningen för att kunna prestera på en bra nivå. Om kroppen inte har en bra balans kommer den att må dåligt och kvalitén på träningen kommer att försämras en hel del. För att motverka detta ska man konstant dricka en liten mängd sportdryck under träningspasset så att kroppen får ett ständigt tillskott av den näring och energi den behöver.

Många av de populäraste sportdryckerna innehåller ofta helt fel sorts socker som kan ge problem med matsmältningen. För dig som tränar kan dessa sportdrycker medföra problem med kramper och illamående under träningen, detta är oacceptabelt om du exempelvis tävlar och springer ett lopp.

Sportdrycken från Tailwind Nutrition är helt naturlig sportdryck och innehåller rätt sorts socker och är därmed snäll mot magen. Sportdrycken finns både med och utan koffein beroende på dina behov. Med sina naturliga ingredienser ger sportdrycken ett bättre upptag av näring och energi. Drycken har en lättdrucken och har mild god smak som du inte kommer att tröttna på. Sportdryckspulver blandas enkelt ut med vatten och dosera enligt vad som står på förpackningen. Om du har svårt att bestämma dig vilken smak du vill ha eller variera från dag till dag finns Tailwinds Stick Packs i olika smaker och som du blandar med 6-7.5 dl vatten, skaka om och sedan är det klart att dricka och köra.

Leave a Comment