LOADING

Type to search

Företagande

Byggentreprenören Anders Krahner

Share

Anders Krahner som har jobbat inom byggbranschen i 20 år och har under den tiden startat ett flertal företag där Bygglösningar Norden AB är ett utav dom. Idag jobbar Anders Krahner som byggentreprenör och han trivs med sitt jobb.

Bygglösningar Norden AB startades 2010 och har under dessa nio år hjälpt många kunder med att få deras drömkök och badrum. För att göra det så enkelt och snabbt för kunden som möjligt så anlitar Bygglösningar Norden AB inte några andra leverantörer. Detta gör så att processen går mycket snabbare samt så kan kunden känna sig mycket säkrare när en och samma gör allt från början till slut. Det blir också mycket mindre missförstånd när man inte anlitar andra leverantörer. Alla projekt börjar med ett kostnadsfritt hembesök där ni går igenom vad som ska göras och planerar precis det du önskar. När det första besöket är klart så börjar ni planera vilka möbler, vilket kakel och vilka material som du vill ha. Ni kommer också gå igenom hela arbetsgången tillsammans där du får reda på hur lång tid saker kommer att ta. När renoveringen är klar så kommer ni ha en gemensam genomgång där alla papper och garantier överlämnas. Samt så säkerhetsställer ni att allt är som ni planerade från början.

Så ifall du någon gång vill renovera ditt kök eller badrum så ska du kontakta Anders Krahner och Bygglösningar Norden AB för en säker renovering.

Leave a Comment