LOADING

Type to search

Företagande Teknik

Få hjälp med allt inom IT-infrastruktur

Share

Behöver ditt företag hjälp med sin IT-infrastruktur eller vill du gå någon utbildning inom applikationshantering och IT så är det Mindgrape som du ska ta kontakt med. Eller ifall du söker en IT-konsult så har Mindgrape just det du söker. För med specifikt utvalda konsulter så kan du hitta en som är specialiserad på just det område du behöver hjälp med. Och tack vare allas brinnande intresse och expertis så har Mindgrape den största samlade kompetensen inom applikationsleverans i branschen.

Mindgrape grundades 2006 med fokus på konsulttjänster. Men snabbt så kunde dom se att det fanns mer behov i branschen vilket ledde till att dom utvecklas och idag erbjuder många olika tjänster. Mindgrape har idag ett 20 tal anställda som har ett eget område som dom är experter på. Detta gör att vad som än skulle behövas så har Mindgrape den rätta. 2012 så blev Mindgrape nordisk utbildningspartner med Flexera Software. Det gör att dom idag får hålla officiella kurser i både InstallShield och AdminStudio. Idag är Mindgrape även distributör för produkter som exempelvis InstallAnywhere och App Portal.

Så ifall du behöver hjälp med IT-konsultation eller utbildningar som exempelvis AdminStudio. Eller ifall du behöver hjälp med annan applikationshantering så är det Mindgrape som du ska ta kontakt med.

Leave a Comment