LOADING

Type to search

Företagande

Byta fönster – enkla tips för att lyckas

Share

Att byta fönster kan verkas krångligt och tråkigt men framförallt så är det en väldigt tråkig utgift. Beroende på vilken typ av fönster som ska bytas så varierar priset ganska så rejält. Det kan handla om några tusenlappar till flertalet dubbla kostnaden. Kostnaden kommer delvis ifrån fönstret men också från arbetskostnaden. Detta gör att man kan spara in den stora kostnaden på att göra det själv. Viktigt att tänka på om man ska byta fönster själv är att det kan krävas en del tid och man ska leva med fönster väldigt länge. Med det sagt så finns det alltid en risk att det kan bli fel och felet kan komma att bli ett irritationsmoment. Det finns trotsallt förmånliga priser när man anlitar ett bra företag eftersom att montera fönster berättigar till ROT-avdrag.

Komplett fönsterbyte

Ibland kan det ändå vara skönt att låta proffs byta dina fönster, speciellt till ett fast pris för att slippa överraskningar på fakturan. Optimalfönster utför komplett fönsterbyte och utför fönsterbyte till fast pris. Deras montörer har lång erfarenhet av att byta fönster. De utför fönsterbyte i bland annat Sölvesborg, Karlskrona, Kristianstad och Hässleholm.

Förutom att byta fönster så utför Optimalfönster dörrbyte där dem erbjuder en mängd olika dörrar från bland annat Nordan som konstruerar svensktillverkade ytterdörrar.