LOADING

Type to search

Mode

Prägla hemmet med industriell inredning

Share

Industriell inredning är något som på senare år blivit en väldigt populär inredningsstil och som återges i många hem. Industriell stil gifter sig med lantlig stil. Att blanda industriföremål med en rustik interiör ger en rustik och rå men hemtrevlig känsla. Ett perfekt äktenskap helt enkelt! Här hittar du naturliga material som sten, trä, betong och metall. Den industriella inredningen brukar oftast inte dölja hur den fungerar eller hur den är tillverkad så kraftiga beslag, kranar, skruvar, svetsmärken etcetera brukar vara synliga och en viktig del av utseendet. Textilier som används går oftast i den neutrala färgskalan som vitt, grått, beige samt svart och ger en otroligt värme och välbehag tillsammans med det hårda industriella.

Mixhuset erbjuder mycket inom både industriell inredning och rustik heminredning, bland annat industriella möbler och rustika möbler som t.ex. taklampor och byråer.

Förutom prylar till hemmet så erbjuder även Mixhuset en mängd andra prylar som bland annat hobbymaterial, pysselmaterial och konstnärsmaterial, som bland annat målardukar, festdekorationer, m.m. Bland deras hobbymaterial så hittar du direkt något du kan plocka upp för att börja med något nytt, kreativt och kul. Med diverse hobbymaterial och pysselmaterial så kan du skapa scrapbooks eller skapa roliga figurer med formbarlera eller silkeslera.