LOADING

Type to search

Företagande Nöje Sverige

Carl Gustaf Tersmeden – Jobbar med filminspelningar

Share

Carl Gustaf Tersmeden har jobbat med filminspelningar sedan 1992. Han började som produktionsassistent och det tog inte lång tid innan han förstod att det var filminspelning som han ville jobba med. Carl Gustaf Tersmeden jobbar som Grip (passare), vilket betyder att han har hand om när kameran rör sig på exempelvis en åkvagn, en kran eller om den behöver riggas på något som exempelvis en bil eller annat rörligt föremål. Under åren har Carl Gustaf Tersmeden samlat på sig väldigt mycket egen utrustning som han sedan hyr ut till filminspelningar över hela Sverige.

Tidigare har Carl Gustaf Tersmeden jobbat som kock då hans intresse för matlagning är väldigt stort. Han älskar att testa nya recept och maträtter vilket gör att matlagning fortfarande är väldigt roligt och intressant. Detta är en stor del av varför Carl Gustaf Termeden flyttat ut på landet. Idag bor han på en gård utanför Stockholm där han trivs väldigt bra. På gården odlar han egen mat och jagar för det underbara viltköttet. Carl Gustaf Tersmeden har även fått tag på en matkyckling-ras ända från Frankrike som han föder upp. Rasen heter bressekyckling anses vara världens godaste matkyckling.

Fotboll är ett annat stort intresse och där är det AIK som gäller. Han går inte på så många matcher längre, men ser alla på tv.

Previous Article

Leave a Comment