LOADING

Type to search

Företagande Väder

Dags för en ny värmepanna i vinter?

Share

Nu är vintern här och temperaturen sjunker för varje dag som går. I kylan väljer många att sitta hemma inne i värmen istället för att ge sig ut. En bra värmepump som ger ett varmt och behagligt inomhusklimat är väldigt viktigt att ha. En värmepump ger inte bara värme, utan under sommarmånaderna kyler den även ner ditt hem. Hos Mälardalen VVS i Örebro får du hjälp med att välja en bra värmepump som passar just dina behov. Med en ny värmepump i Örebro kommer du att känna den underbara värmen samtidigt som du har en lägre elförbrukning och mindre miljöpåverkan. Hos Mälardalen VVS hittar du alltid rätt värmepump till rätt pris.

Mälardalen VVS erbjuder även dig som kund brandskydd i Örebro. Om det skulle börja brinna är ett brandskydd väldigt bra att ha då det antingen släcker branden eller hindrar den från att sprida sig. Det finns två olika typer av brandskydd. Den första är aktivt brandskydd som exempelvis är ett sprinklersystem som aktiveras vid brand och släcker elden. Det andra är ett passivt brandskydd som exempelvis är brandtätning i väggar och tak som hindrar att branden sprider sig mellan våningsplan. Mälardalen VVS vänder sig främst till fastighetsägare , förvaltare och byggare vid brandtätning. Du har som fastighetsägare ett krav på brandskydd i din fastighet.

När du får en ny värmepump installerad har du rätt till rot-avdrag. DU som privatperson kan alltså dra av c:a 30% av arbetskostnaden vilket är ett väldigt bra sätt att spara pengar på.

Leave a Comment