LOADING

Type to search

Teknik

En extra säkerhet i vardagen

Share

Kameraövervakning har blivit alltmer populär och finns nu i mångas hem. Dem flesta som investerar i detta och skaffar sig övervakningskameror hemma motiveras av att skapa trygghet. Dessutom har tekniken gått framåt vilket innebär att i dagens samhälle så finns trådlösa övervakningskameror som fungerar lika väl inomhus som utomhus. Förutom i hemmet så finns det lika stor möjlighet att införskaffa övervakningskameror till företaget. Med en övervakningskamera kan du känna dig tryggare när du lämnar företaget över natten.

Om du är en person som behöver känna sig tryggare både i hemmet och på jobbet så investera i kameraövervakning. Castpoint erbjuder dig hjälp för att ta reda på vad som passar just dig i övervakningsväg. Med deras skräddarsydda lösningar löser dem din trygghet. Oavsett om du önskar ha kameraövervakning av tomten eller bara vid porten så löser dem tillsammans med dig den perfekta lösningen. Castpoint har bland annat övervakningskameror på svårövervakande platser som till exempel Casino Cosmopol i Stockholm.

IP-kameror

Söker du en flexibel lösning och är ute efter hög bildkvalitet så kan IP-kameror var lösning för dig. Då det är enkelt att bygga ihop ett TCP/IP-nätverk så blir det även enkelt att installera större system. IP-kamerornas bilder överförs i realtid via datornätet och är enkel att fjärrmonitorera. Detta gör IP-kameror speciellt bra för att identifiera personer som går förbi och eventuellt gör intrång. Det leder till att det blir enklare att få fast tjuvarna.

Leave a Comment