LOADING

Type to search

Teknik

Få hjälp med att sätta upp videomöte vid konferens

Share

I rådande tider så ska man helst undvika personlig möten men för dem flesta företagen så kan konferenser vara viktiga och därmed oundvikliga. Det kan då vara bra att kunna sätta upp videokonferens. Vet man däremot inte hur så kan det vara bra att hjälp av experter som kan förse ditt företag med videokonferensutrustning. LAV är specialister på konferensteknik i Stockholm. Professionell konferensteknik handlar om att erbjuda snygga, integrerade lösningar för både spontana och välplanerade möten. Lösningar som blir en del av rummet och miljön.

Videokonferens teams är navet för samarbete i Office 365. Med hjälp av Teams kan du uppnå mer, oavsett om du närmar dig en deadline eller presenterar nästa stora idé. Det finns flera olika rumslösningar för Teams och ska anpassas efter önskemål och krav. Dem vanligaste videomötesprogrammen som används idag är Skype, Hangouts, Zoom, Microsoft Teams och Google Meets. Zoom är något som används främst inom skolvärlden där lektioner hålls men det går även att använda för videokonferens. Pionjärer inom videokonferens är dock Microsoft Teams och Google Meets.

AV teknik

LAV erbjuder även AV teknik som är en teknik som överför audiovisuell data. AV-teknik som är enkel att hantera och helt anpassad efter dina behov. Dem erbjuder AV utrustning och AV installation för ditt företag så att du kan komma igång.