LOADING

Type to search

Företagande

Få hjälp med både tak och fasad

Share

Behöver du hjälp med både tak och fasad? Roslagens Plåtkonsult ger dig den hjälp du behöver under ditt takprojekt. Roslagens Plåtkonsult erbjuder många olika tjänster, såsom entreprenadbesiktning i Stockholm, takbesiktning i Stockholm, fasadbesiktningar och mycket mer inom tak och fasad. Roslagens Plåtkonsult ger dig råd om bland annat materialval, ritningar och val av entreprenör. Med lång erfarenhet inom branschen kan du lita på att anställa en erfaren och professionell tak- eller fasadkonsult med många års erfarenhet.

Roslagens Plåtkonsult har både erfarna takkonsulter och fasadkonsulter och erbjuder även AMA utbildning med AMA beskrivning i Stockholm. Att anställa en konsult kan vara viktigt, det kan till exempel vara viktigt för att de kan ge råd om tak och fasad. Detta kan innefatta att välja material, granska ritningar och beskrivningar och välja entreprenörer.

Många olika byggnader och hus har idag olika typer av yttersidor, det vill säga fasad. Fasad kan vara i olika material, dem allra vanligaste i Sverige är trä, tegel och plåt men det finns också glas, puts och sten. Fasadplåt är någon form av tunnplåt som används för fasader. Det finns lite olika typer av plåtar som kan användas, det kan vara i form av sinus eller trapetskorrugerad plåt eller slätplåt. Fasadplåt är allt som oftast gjort av stål, rostfritt stål eller aluminium. Detta för att dessa material är så pass tåliga så att det kan stå emot rusk och regn.