LOADING

Type to search

Nöje

Tips på roliga prylar du kan fynda på nätet

Share

Konsumering av roliga prylar har ökat under pandemitiden då allt fler spenderar mer tid hemma och behöver roa sig med nya saker. Som tur är har Stuffstore en mängd olika roliga prylar och billiga prylar som du kan fynda på nätet. Vi ger dig några av dem hetaste tipsen!

1. Time for machine

Time for machine är ett modellkit med allt ifrån motorcyklar, bussar till snygga bilar. Denna metallbyggsats tilltalar både unga som vuxna. Modellkiten är i rostfritt stål för DIY-konstruktion och är inspirerad av de mest fantastiska historiska och kreativa designerna.

2. Sling Puck Spel

Ett fantastiskt brädspel för alla, perfekt för sociala aktiviteter med familj och vänner. Barn kan spela spelet med sina vänner för att se vem som kan bli mästare i striderna.

3. Draw with light

Att rita med ljus är en favorit hos barn. Den är även utvecklande och avslappnande. Ge barnen en paus ifrån TV-tittandet! Initialt framtagen för barn med koncentrationssvårigheter men är ett utmärkt, roligt och avslappnande verktyg för alla barns fantasi!

Det var några av en mängd olika roliga prylar som Stuffstore har att erbjuda. Håll utkik efter nya populära produkter i deras webbutik. Dem har alltid dem senaste och mest spännande produkterna i lager.