LOADING

Type to search

Sverige

Så håller du din butik säker mot inbrott

Share

Svensk handel publicerade siffror för brottsutvecklingen det gångna året. Statistiken gäller framförallt stöld, inbrott, rån och bedrägerier. Butiksinbrott är något som har ökat sedan föregående år, nästan med 25% vilket kan vara ett tecken på bristande säkerhetsåtgärder. Man bör även ha i åtanke att mörkerantalet för bedrägeri- och stöldbrottslighet är mycket stort eftersom att många anser att dessa händelser inte är värda att anmäla till polisen.

I både butiker och restauranger finns ofta kravet på att jalusier ska ge insyn samtidigt som de ska vara säkra mot inbrott. Detta är extra viktigt i gallerior och köpcentrum där det oftast finns krav på säkerhetslösningar och jalusier är ett bra exempel eftersom det också måste vara estetiskt tilltalande. En annan vanlig lösning för att hålla butiken säker mot inbrott är rullgaller. Jalusiexperten har marknadens bredaste sortiment av rullgaller och dessa går att få med perforerade eller utstansade lameller. Förutom rallgaller så erbjuder de även fönstergaller som är lämpligt för butiker som enbart har fönster som dem vill skydda eller vill ha som kompletterande skydd mot inbrott.

Jalusiexperten är experter på jalusier, brandgardiner, brandjalusier, rullgaller, smidesgaller, gallergrind och fönstergaller. Dem hjälper dig att se över dina säkerhetsproblem och är flexibla i sina lösningar. Jalusiexperter har lång erfarenhet och expertis inom inbrottsskydd och brandskydd.