LOADING

Type to search

Nöje

Fjärrstyr båten med en smidig fjärrkontroll

Share

Oavsett om du är ute på öppet vatten eller åker runt en sjö kan en joystickstyrd båt göra ditt liv mycket enklare. Du behöver inte längre oroa dig för att behöva vara låst till förarplatsen när du är ute med din båt helt själv. Det finns nu en smidig joysticksbaserad fjärrkontroll för detta som passar många olika typer av båtreglage som exempelvis Volvo Pentas reglage som Volvo Penta IPS och Volvo Penta EVC. Du kan på så sätt styra motorns reglage samt även bogpropeller och akterpropeller var du än befinner dig på båten.

Nu kan du ha fullständig kontroll över din båt med en enkel shipcontroller, vilket i sig är en form av handhållen fjärrkontroll full av funktioner för att du ska kunna styra din båt när du behöver vara på någon annan plats på båten som när du angör en brygga eller ska lägga till vid en ö.

Styr din båt enklare med fjärrstyrning, perfekt när du är ute själv med båten

Alla båtägare vet kan det kan vara en stor fördel att ha en joystick för att styra båten, men alla kanske inte känner till att det går att installera. Det är inte bara effektivare när det gäller att kunna detaljstyra båtens rörelse. Det ger också betydligt större precision när du lägger till eller navigerar i trånga utrymmen. Här är bara några skäl till varför du bör överväga att uppgradera till en joystick för din båtmotor.

Med en joystick har du full kontroll över motorstyrningen och även manövreringen av din båt. Det innebär att du kan göra korrigeringar och justeringar i farten, utan att behöva sakta ner eller stanna helt. Detta kan spara tid och energi, särskilt om du kör långa sträckor eller har att göra med utmanande förhållanden. Detta underlättar oerhört mycket när det kommer till att kunna vara mer flexibel när du är ute med båten själv och vill kunna ha full kontroll där du är.

Genom att komplettera din båt med en shipcontroller så kan du hantera din båtmotor med en joystickstyrning när du ska lägga till vid båtplatsen, vilket du även kan ha nytta av om du är ute med ett mer ovant sällskap utan större sjövana-