LOADING

Type to search

Uncategorized

Flytta utomlands – så fungerar flygfrakt

Share

Att flytta utomlands kan för många vara en dröm men när drömmen blir till verklighet så kan det vara bra att ha koll på vissa grejer. Bland annat hur du gör för att flytta med dig djur, mindre möbler och personliga effekter på bästa möjliga sätt. Om du flyttar till ett land utanför Norden så registrerar Skatteverket dig som utflyttad från Sverige från den dagen du flyttar.

Med hjälp av AAC så sköter dem hela flygfrakten. Allt från upphämtning på valfri ort i Sverige till att landa på världens internationella tullflygplatser. AAC tycker det ska vara enkelt för dig att skicka dina tillhörighet med trygg flygfrakt. Därför hämtar dem din försändelse på valfri ort i Sverige och tar hand om hela transporten. Förutom detta så hjälper dem även till med all administration och tulldeklaration.

Är det så att du har ett djur till vill ska kunna flytta med så erbjuder vi också djurtransporter utomlands. En snabb och bekväm flygtransport för ditt husdjur. AAC använder sig endast av flygbolag som flyger från Sverige. Med deras expertis och många års erfarenhet så tar dem fram en flygrutt som är bäst lämpad och skonsam för ditt husdjur.

Leave a Comment