LOADING

Type to search

Företagande

Sälja företag till maximalt värde på marknaden

Share

Går du i tankar kring att sälja ditt företag så kan det vara bra att tänka en extra gång innan du lägger upp företaget för försäljning. Något som många gör som misstag är att stirra sig blinda på priset. Misstro inte, rätt pris är viktigt men det finns många andra viktiga parametrar, bland annat när handpenningen ska betalas, hur stort det beloppet ska vara och när tillträde till aktier ska ske om allt ska ingå i försäljningen eller inte.

Ta hjälp av en företagsmäklare

Bizbridge är din företagsmäklare och hjälper dig sälja ditt företag från grunden och hjälper till genom hela försäljningsprocessen. De hjälper till likaväl som att sälja företag som att köpa företag. Så ska du sälja hotell, restaurang eller ett företag såväl som aktiebolag så kan du höra av dig till företagsmäklare med expertis och stort engagemang hos Bizbridge.

För att uppnå maximalt värde när du säljer ditt företag så är förarbetet väldigt viktigt. Det vill säga man måste vara förbered på att arbetat kan ta lite tid. Allt från att hitta potentiella köpare till att maximera värdet av företaget för att sedan kunna sälja det till maximalt värde till köparen.

Leave a Comment