LOADING

Type to search

Företagande

Håkan Borg Örebro – Bostadsutvecklare

Share

Håkan Borg i Örebro arbetar som entreprenör inom branschen för bostadsutveckling. Om dagarna förvärvar Håkan mark och utvecklar nya bostadskoncept tillsammans med både arkitekter och konsulter. Inom branschen är det viktigt att ha ett stort intresse och att vara väldigt kreativ för att skapa bra lösningar både estetiskt och praktiskt. Håkan Borg har arbetat som inredare och ägt både inredningsföretag och restauranger.

Håkan Borg i Örebro är uppväxt i tätorten Sköllersta som ligger strax utanför Örebro med en befolkning på omkring 1000 invånare. Håkan Borg gick i gymnasiet på Risbergska skolan i Örebro. Därefter började han sälja inredning och grundade då inredningsleverantören Nitton93. Håkan har även grundat ett par restauranger då hans intresse för mat är stort. Håkan Borg bor idag tillsammans med sin familj och han tycker att Örebro är en helt fantastisk stad att bo i.

När Håkan Borg i Örebro inte jobbar trivs han väldigt bra på golfbanan vilket är hans favoritsport tillsammans med ishockey. Håkan håller sig i form och tränar en hel del. Håkans intresse för mat är även väldigt stort och han älskar att testa nya maträtter när han är ute och reser. Hans favoritresmål är varma platser som Marbella, San Sebastian och Thailand.

Leave a Comment