LOADING

Type to search

Teknik

Huawei lanserar sina nya mobiler P30 och P30 Pro

Share

Alla vet att Samsung och Apple har varit dom två stora företagen när det gäller mobiltelefoner. Men nu på senaste tiden så har andra företag börjat ta sig uppåt och börjat bli mer och mer populärt när det gäller mobiler. Huawei är ett utav dom som växt enormt på den senaste tiden. Huawei är ett kinesiskt IKT-företag som länge tillverkat mobiltelefoner men dom flesta har inte vetat om dom riktigt. Men efter att Apple släppte sin iPhone X som hade ett chockerande pris för ”sin tid” så har dom lite billigare mobilerna lyfts upp och där av Huaweis telefoner.

P30 och P30 Pro är Huaweis nyaste mobil serie och dom har fått väldigt bra omdömen, speciellt för sin fantastiska kamera som utklassar både Samsung Galaxy S10 och Apples senaste iPhone XS Plus. Priset ligger också någon tusenlapp under konkurrenterna vilket gör Huaweis nya mobiler till ett självklart val för vissa.

Så ifall du har tankar på att skaffa dig en ny mobil men vet inte riktigt vad du vill ha. Då borde du kolla upp Huaweis nya P30 och P30 Pro och ge dom en chans.

Leave a Comment