LOADING

Type to search

Hälsa

Sportglasögon med styrka

Share

Älskar du att vara ute och springa eller ta din cykel ner för dom allra svåraste stigarna. Då har du troligen ett par sportglasögon eller iallafall tänkt skaffa dig ett par. Vanligtvis så finns det inga som passar just dig och sitter kvar när du rör dig så pass mycket. Och för att dom ska kunna sitta kvar så sitter dom alldeles för hårt och du får ont istället. Därför har Sziols tagit fram sportglasögon som är utformade med komfort i första hand. För ett par sportglasögon som varken sitter kvar eller gör ont kommer bara distrahera dig och ge dig sämre resultat. Sziols har också sportglasögon med styrka för dom som har synfel. Så beroende på vilken sport och hur du utövar din sport eller träning så finns det många olika linser och modeller så just du ska kunna få det som passar dig bäst.

X-Kross är deras populäraste serie och den är specialdesignad för cykling, vatten, springing och vintersporter. Alla är designade för den sporten och har egna specifika egenskaper för att underlätta för just det du gör. Inom cykling så det väldigt viktigt att ha ett bra par cykelglasögon då du konstant utsätts för solljus och hård vind. För med ett par dåliga cykelglasögon så kommer dina ögon att rinna av all vind men det är något som Sziols har lyckats få bort helt.

Ifall du har problem med att du tappar dina nuvarande löparglasögon så ska du inte tveka med att kolla in Sziols. För hos Sziols så kommer du hitta det perfekta paret för just dig.

Leave a Comment