LOADING

Type to search

Hälsa

Hudvårdssalong i Umeå

Share

Vill du ha en skön och avslappnande kväll med massage och hudvård så är Wilma det rätta stället för dig. Wilma har den bästa hudvården och massagen i Umeå. Wilma erbjuder även fotvård och nagelvård i Umeå. Dom som har hand om dig har väldigt bra kunskaper så att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Wilma öppnade 1996 med målsättningen att ha utmärkt service och erbjuda fantastiska behandlingar som passar allas behov. Och med den väl utbildade personal som finns hos Wilma idag så kommer du alltid bli nöjd.

Massage

Det finns många alternativ när det kommer till massage så att det alltid finns något som passar just det du vill ha. Vid en klassisk massage så kombineras skön massage med oljor för att få en så bra upplevelse som möjligt. Massagen kommer ge dig en lugn och skön stund och stärka dina muskler. Så ifall du känner dig spänd så borde du ta dig en massage i Umeå hos Wilma.

Wilma erbjuder även medicinsk massage ifall du har några speciella önskemål. Detta är ifall du har några muskulära problem som till exempel muskler i kläm, knutor och nackspärr.

Naglar

Om du vill ha dom finaste naglarna i Umeå så kan du få det hos Wilma. Du får alltid väldigt bra kvalitet på naglarna så dom håller så länge som möjligt. Du får själv också välja exakt hur du vill dekorera naglarna med färg och dekorer.

Leave a Comment