LOADING

Type to search

Företagande

Adam Wiberg – Digital Marknadsföring

Share

Nu för tiden så använder man internet till nästan allting och och det bli bara viktigare och viktigare för ett företag att bli stor och ha ett bra rykte på internet. För om man inte hittar dig när man söker på ditt företags namn eller på vad du säljer hur ska du då få några kunder. Därför är sökmotoroptimering väldigt viktigt så att man kan hitta dig enkelt och före dina konkurrenter. SEO eller sökmotoroptimering betyder att man ska försöka få att just ditt företag att ranka längst upp på google om man söker på ditt företag eller andra sökord. Detta är speciellt viktigt för att om det är någon med liknande produkter över dig så kommer troligen kunder gå in och köpa på den sidan.

Hur gör du nu för att få hjälp med det här? Jo du kontaktar Adam Wiberg på Searchminds Group. Adam har jobbat med internetmarknadsföring i många år vilket ger honom ett enormt kunnande om hur han ska få att just ditt företag att synas på internet.

Adams karriär började som försäljare inom telecombranschen. Och med en otrolig vilja och driv så blir Adam nominerad till årets säljare tre gånger och vinner en utav dom. Men när det inte fanns något mer att lära så så fick det bli en start på något nytt som då blev internetmarknadsföring. År 2014 så började Adam Wiberg att jobba på Searchminds Group i Kalmar som säljare men snabbt avancerade till försäljningschef och sedan delägare.

Så ifall du känner att ditt företag hade behövts synas bättre på internet så tveka inte att kontakta Adam Wiberg på Searchminds Group i Kalmar för en plan på hur just ditt företag ska komma längst upp på Google.

Leave a Comment