LOADING

Type to search

Företagande Sverige

Husex AB – Överlåtelsebesiktning i Norrbotten

Share

Husex AB i Luleå jobbar främst med överlåtelsebesiktningar vid fastighetsaffärer över hela Norrbotten. Husex bildades då det var låg konkurrens på marknaden för överlåtelsebesiktning och även lång väntetider för de som ville ha fastigheter besiktigade. Hos Husex finns det endast erfarna besiktningsmän för att ni som kund ska kunna känna er trygga med besiktningen av kanske ditt livs största och viktigaste affär. Du bör alltid anlita en besiktningsman som utför besiktningen och det rekommenderas inte att ni utför den själva då du som kund sällan besitter de kunskaper som krävs för att utföra en besiktning. Genom att lämna över besiktningen till en besiktningsman kan du istället fokusera på allt annat kring affären. Överlåtelsebesiktning är något mycket viktigt vid ett köp av fastighet då det ger dig en bra uppfattning om vilket skick fastigheten är i innan ni köper. När du vet fastighetens skick kan du enklare förhandla med priset.

Husex utför även ventilationsrengöringar där imkalalen och frånluftsventilationen rengörs. Anledningen till att man behöver rengöra dessa är att det samlas väldigt mycket damm, smuts och fett vilket kan påverka inomhusklimatet negativt, samt utgöra en brandfara i fastigheten. Genom att regelbundet rengöra ventilationen behöver du inte oroa dig.

Utöver ventilationsrengöring och överlåtelsebesiktningar utför Husex AB även om- och tillbyggnationer ifall ni skulle behöva bygga till ytterligare ett rum eller kanske vill fräscha upp hemmet med ett nytt golv eller tapeter. Husex utför även skadebesiktning åt försäkringsbolag för att utvärdera försäkringsärenden.

 

Leave a Comment