LOADING

Type to search

Uncategorized

I fotboll kan allt hända

Share

Tidigare har man kunnat läsa om det större värvningarna i Premier League och hur de kan komma att påverka årets säsong av ligan. Stora värvningar har skett i alla länder, inte bara på de brittiska öarna, men frågan är bara vilka som värvat bäst? Klubbarna har kunnat lägga ett större fokus på egna spelare denna försäsong och det har varit färre övergångar än vanligt, kanske återspeglas det i spelkvalitén på planen? 

La Liga

En klubb som alltid är med på toppen men lite i skymundan är Atletico Madrid. Huvudstadslaget signerade storstjärnan Luis Suarez och det är kanske La Ligas största övergång inför säsongen. Ett välkänt namn som de flesta känner till, inte minst efter att han kände sig som Mike Tyson mitt under match. Förr kunde man se vissa spelsidor erbjuda odds på hans nästa bet, tyvärr verkar det som den tiden är förbi. Nu förtiden är det inte vanligt att hitta de oddsen inom online betting som exempel Mr Green kan man se oddsen i aktuell tid. Man hittar även olika typer av spel som flexi betting och spread betting. Om man kollar på live-matcher finns det också live-spel, en produkt som blir mer populär bland spelbolagen.

Serie A 

I den italienska högstaligan har även sett några intressanta värvningar. Den troligtvis största övergången ser är Alexis Sanchez som var utlånad förra säsongen från Manchester United till Inter och nu skrivit på papper för att spika dealen. Milanoklubben nöjde sig inte där och värvade även Arturo Vidal från Barcelona. De satsar hårt på säsongen som är i full gång.

Även Zlatan är med i AC Milan från start denna säsong. Ska han åldras likt ett fint vin eller blir han sämre med åren? Det återstår att följa hans kamp med det italienska laget. Det sägs att han skulle bara spela under denna sommaren men det återstår att se om han stannar kvar med AC Milan efteråt eller om han väljer att gå vidare till ett annat lag.

Bundesliga

Den tyska ligan bekräftar en hög nivå med det senaste värvningen, där en av de främsta är Leroy Sane. Han lämnar Manchester City efter många framgångsrika år för Bayern Munchen. Det spekulerades redan förra året att Sane skulle dit. Frågan är hur storlagen kommer att prestera detta år. Blir det CL-mästarna Bayern som tar hem ännu en säsong? De har varit överlägsna med det senaste åren i åtanke.

Bollen har sparkats och matcherna är igång igen, den ständiga frågan är bara vilka som tar hem denna säsong. Har storlagen lyckats värva rätt för att kunna konkurrera med varann eller ska man få se någon ny spännande uppstickare likt Leicester för några år sedan? Ska Atletico Madrid lyckas hålla undan de andra jättarna i Spanien med Suarez i laget? Med storstjärnan i laget är möjligheterna för dem utan tvekan större, hur ska han hantera att spela gentemot sina gamla lagkamrater?