LOADING

Type to search

Företagande

Jila, företaget med rätt tätningsprodukter

Share

Du som behöver industriella förnödenheter som exempelvis O-ringar i nitril eller silikon, metallförpackningar eller andra tätningsprodukter, då finns Jila där. Jila är ett företag som specialiserar sig på gummipackningar och andra tätningsprodukter. Med deras enorma urval kan du vara säker på att du hittar exakt vad du behöver. Jila är företaget som har allt från olika PTFE produkter till grafitpackningar, alla av högsta möjliga kvalitet. Med över 20 års erfarenhet och leverantörer i över 10 länder har de den kunskap och erfarenhet som du inte hittar någon annanstans. Erfarenheten och kvaliteten hos Jira ger många kunder och är därför ett populärt val när det kommer till tätningsprodukter. De skapar möjligheten att du som kund ska få en produkt som är svår för andra att hitta.

Ett av materialen för industriprodukter är PTFE. PTFE har många egenskaper som gör det till ett naturligt val. Det är motståndskraftigt mot värme, kemikalier och låg friktion. Andra element kan läggas till PTFE för att förbättra vissa egenskaper.

O-ringar i nitril

Mest populärt hos Jila är deras högkvalitativa O-ringar i nitril. O-ringer är då en typ av packning gjord för att täta upp i rör eller liknande. O-ringar i nitril är då extremt bra, detta då nitrilens egenskaper är perfekt för att kunna ha en extremt bra hållbarhet mot exempelvis silikonfetter, olika typer av oljor som petroleumbaserade oljor, vatten och olika alkoholer.

Om du behöver industriförnödenheter som gummitätningar eller PTFE-produkter är Jila företaget man ska vända sig till.