LOADING

Type to search

Utbildning

Truckutbildarna – Sveriges populäraste truckutbildning

Share

Truckutbildarna erbjuder Sveriges populäraste utbildning för truckkörkort. Många företag är i behov av duktiga truckförare med en förstklassig truckförarutbildning. Vi utbildar större grupper ute på företag eller ger kurser för privatpersoner på de sexton orter där vi finns. Truckutbildning för privatpersoner finns i nästan hela landet från Malmö i söder till Luleå i norr. Titta in på hemsidan för att se exakt var du boka närmsta kurstillfälle.

Utbildningarna är förstås helt företagsanpassade och kurser erbjuds till företag runt om i hela landet. Då kommer vi ut till er och utbildar personalen på plats. Som företag kan man även få anpassade truckkort som bara gäller hos just det företaget.

På många arbetsplatser är det meriterande att ha truckkörkort och det finns många jobb där ute för den som har gått en truckförarutbildning.

Truckförarutbildning

Det finns fyra klasser av truckkörkort: A, B, C samt D, och hos Truckutbildarna kan du få utbildning i alla de olika klasserna. Vad man bör ta för truckkort beror lite på vilken arbetsplats man vill in på men har man truckkort för klass A och B, som är de vanligaste, ger det dig goda möjligheter att få jobb på flera olika arbetsplatser inom exempelvis lager, industri och terminal. Utöver detta erbjuder vi även kurser i travers och liftutbildningar för mobila arbetsplattformar, skylift och saxlift.

Truckutbildarna är ett bra val på grund av våra låga priser samtidigt som vi håller hög kvalitet. Våra utbildare är certifierade och har lång erfarenhet i branschen, och kursinnehållet följer Truckläroplanen TLP10, i enlighet med riktlinjerna i branschen.

Kraven för att få gå en truckutbildning och ta truckkörkort är att du ska ha fyllt minst 16 år. Det krävs inget körkort för bil för att ta truckkörkort.