LOADING

Type to search

Företagande

Karisma hjälper dig med rekryteringen

Share

Söker du och ditt företag ny personal men vet inte riktigt hur du ska göra för att få just den där rätta för jobbet. Karisma har hjälpt företag med rekryteringar sedan 1999 och har sen dess över 820 lyckade rekryteringar. Så kontakta Karisma rekryteringsföretag för att få hjälp med att hitta en person som passar in i gruppen och är perfekt för jobbet.

Karisma startade med rekrytering i Stockholm på lidingö och har idag över 18 års erfarenhet inom rekrytering vilket har gett dom en enorm kunskap. Karisma är kända för att sätta sig in i kundens situation och hitta den perfekta för det jobbet. Namnet Karisma kommer ifrån att det är så pass viktigt att personen som ska bli rekryterad har personlighet som passar in i gruppen. En lyckad rekrytering kommer leda till att företaget går bättre och blir mer lönsamt. Därför är det extremt viktigt att personen i tala passar in i gruppen och har erfarenhet inom det jobbet.

I Stockholm så är dom vanligaste typerna av rekrytering bland annat ingenjörer, tekniker, jurister, receptionister och arbetsledare. Du får alltid en garanti på 6 månader då om du inte blir nöjd med rekryteringen så upprepas rekryteringsprocessen helt gratis. Men med metoder som är grundade i Hubbard Management System som används av administrativa system och organisationer runt om i världen så kommer du förmodligen bli nöjd på direkten.

Så sluta slösa tid och pengar på att försöka rekrytera personal själv och ta kontakt med Karisma idag.

Leave a Comment