LOADING

Type to search

Uncategorized

Xtr24 – Förnödenheter till riktigt bra pris

Share

Vill du köpa stora mängder utav förbrukningsvaror som exempelvis motorolja, smörjfett och alkylatbensin så har Xtr24 allt du behöver. Hos Xtr24 så hittar du mindre förbrukningsvaror i större mängder men även dyrare produkter styckvis. Dom har sitt huvudkontor i Sverige, huvud lager i Tyskland samt två andra lager i Sverige och Danmark vilket är en anledning till deras stora utbud. Genom att inte ha några fysiska butiker så kan dom sänka personal och lokalkostnader vilket gör att priserna på produkterna blir billigare. Det blir också mycket enklare för kunden att kunna köpa på internet för att sedan få det levererat till din dörr istället för att behöva åka till en butik och sen frakta hem varorna. Dom fyller konstant på sina lager och webbshop med nya förnödenheter för att få kunden så nöjd som möjligt. Deras mål är att ha dom bästa priserna och varorna i branschen.

För att nå deras mål med att ha dom billigaste varorna i branschen så har dom ett lojalitetspoäng system som gynnar dom kunder som kommer tillbaka och handlar igen. Du får dessa poäng när du köpt någon av varorna och dessa poäng går sedan att använda när du handlar nästa gång för att få fler produkter billigare. Det här kombinerat med deras väldigt snabba leverans tid som är mellan 1 till 5 dagar så får kunden en så bra köpupplevelse som möjligt.

Varför betala mer för produkter du kan få för ett mycket bättre pris hos Xtr24. Gör Xtr24 till din standard leverantör för adblue, motorolja och andra förnödenheter idag.

Leave a Comment