LOADING

Type to search

Ekonomi

Svenskt fordonsskydd – Förlängd garanti för din bil

Share

Att köpa en ny bil är en stor affär, kanske en av de största i ditt liv. Under de första åren omfattas bilen av nybilsgarantin som ger dig ett skydd vid fel eller om din bil går sönder. När fordonsgarantin har utgått kommer du själv att få stå för de kostnader som nybilsgarantin tidigare täckte. Reparation av bilar kostar ofta många tusenlappar och är något som vi helst vill undvika. Lösningen på problemet är att förlänga sin garanti.

Så fort bilens nybilsgaranti går ut dröjer det inte länge innan de första problemen börja dyka upp. De bilar som tillverkas idag är ofta byggda på ett sätt så de precis klarar sig tills det att nybilsgarantin går ut. Detta sätt att bygga är något som även förekommer i de allra flesta branscher. Företaget Svenskt Fordonsskydd tröttnade på att se svenska bilägare som själva fick betala dyra reparationer på sina bilar där garantin nyligen gått ut. Genom att erbjuda en garanti som täcker skadorna efter att nybilsgarantin har gått ut blev Svensk Fordonsskydd genast en succé.

Hur fungerar det?

Garantin fungerar på så sätt att du skickar in en ansökan till Svenskt Fordonsskydd som sedan gör en digital kontroll av din bil. Om inga problem upptäcks kommer du erbjudas ett fordonsskydd som skickas via post. Detta intyget kommer du att använda när du gör en anmälan om när din bil genomgått reparation.

Lyxbil?

Vid dyrare och mer exotiska bilar som Ferrari, Lamborghini, Bentley etc. hittar vi ännu dyrare reparationer än vanliga bilar. Vid denna typen av bilar behöver du paketet ”Garanti LYX” som täcker den här typen av bilar. Vid ansökan om fordonsskydd av den här typen av bil kommer en individuell bedömning av bilen att ske, då ingen lyxbil är den andra lik.

Svenskt Fordonsskydd

Bilägare ska inte behöva betala för dyra reparationer av sina bilar när garantin har gått ut. Svenskt Fordonsskydd Ltd ger dig det skydd du behöver så att du kan känna dig trygg.

Tags: