LOADING

Type to search

Hälsa

Rengör och desinfektera med kolloidalt silver

Share

Kolloidalt silver är ett utmärkt sätt att rengöra och desinficera ytor som exempelvis på gymmet. Det är lätt att använda och är giftfritt, så det är perfekt för barn och husdjur. Dessutom är det ett utmärkt sätt att hålla ditt hem rent och hälsosamt.

Kolloidalt silver är ett mineral som sägs hjälpa kroppen att bekämpa infektioner. Det sägs fungera genom att störa hur bakterier och andra patogener fungerar, vilket gör det svårt för dem att överleva. Det finns vissa vetenskapliga bevis som stöder dessa påståenden, men betydligt mer forskning behövs.

Vissa människor tror också att kolloidalt silver kan användas som ett naturligt antibiotikum och kan bidra till att förbättra den allmänna hälsan. Det finns dock inga vetenskapliga bevis som stöder dessa påståenden utan det är tänkt att enkom användas för desinfektering eller vid rengöring. Du kan lära dig mer om detta på exempelvis Greatdeal.nu.

Så här kan du komma i snabbare form med Slanka Diet

VLCD, som står för Very Low Calorie Diet, är en viktminskningsmetod där du bara får äta 800-1 000 kalorier per dag. I motsats till vad många tror är detta inte en snabbdiet som gör att du känner dig svag och trött. Tvärtom kan VLCD dieter, när de görs på rätt sätt, vara ett effektivt sätt att gå ner i vikt snabbt och säkert.

Principen bakom VLCD dieter är enkel: genom att konsumera färre kalorier än din kropp behöver skapar du ett kaloriunderskott som leder till viktminskning. En av fördelarna med VLCD dieter är att de får kroppen att förbränna fett för energi, snarare än kolhydrater.

Detta innebär att du kan gå ner i vikt utan att behöva gå hungrig eller beröva dig själv viktiga näringsämnen ett exempel på en VLCD diet är Slanka diet som innehåller det du behöver för att skapa bättre rutiner i ditt näringsintag. Du bör dock tänka på att du över tid alltid ska återgå till ett normalt näringsintag som passar för din livsstil.