LOADING

Type to search

Hälsa

Tips på läsglasögon och hur det motverkar huvudvärk

Share

En av anledningarna till varför huvudvärk uppkommer kan vara för att man har synproblem som behöver korrigeras. Känner man av ett molande tryck bakom ögonen, dunkande i tinningarna eller irriterande bultande så är det vanligtvis huvudvärk. För dem flesta så brukar smärtan försvinna efter att man har tagit en huvudvärkstablett och sen inte bry sig mer om det. Upplever man att man ofta har huvudvärk så beror det förmodligen på att ha man borde skaffa glasögon, speciellt om det kommer i samband där ögonen måste koncentrera sig extra mycket.

Hos Maxab hittar du en mängd olika läsglasögon i olika modeller och med styrka upp till +4.0. För dig som redan har ett par läsglasögon så finns det mängder av tillbehör, bland annat imskydd glasögon och anti-reflexbehandling. Maxab har två sektioner, en butikssida och en verkstadssida. I verkstaden hittar man diverse saker som optikfirmor behöver, det kan vara sadlar, olika skruvar eller helt enkelt hela maskiner.

Maxab har funnits i optikbranschen i över 20 år och har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter i både butik och verkstaden som bland annat syntavla, oftalmoskop, läsglasögon och fixationspinne. Dem har även allt du behöver för läsglasögon och barnglasögon som skruvmejsel, glasögonsnodd och diverse andra tillbehör till glasögon.