LOADING

Type to search

Nöje

Tips på roliga prylar att köpa

Share

Nu under pandemin så är det lätt att vara nedstämd och inte hålla humöret på topp. Pandemin har även gjort att vi spenderat en hel del tid hemma som vi annars kanske inte hade gjort vilket har gjort att många har blivit uttråkade. Vad är det bästa läkemedlet mot tristess? Jo roliga prylar! Bozzado har ett stort utbud av roliga prylar och billiga prylar, dem är även perfekta för födelsedagar att ge bort som roliga presenter.

Nedan listar vi några av favoriterna hos Bozzado och som passar för alla åldrar.

Time for machine byggsats

Time for machine är en byggsats helt i metall som finns i olika motiv, med generellt saker med en maskin i sig. Som t.ex. olika bilar, raketer etc. Byggsatser är något som tilltalar alla åldrar, när man var yngre så var lego väldigt populärt och är än idag. Dessa modellkit är eleganta vintage som är DIY-konstruktion.

Hänglås med fingeravtryck

Ett hänglås med fingeravtryck är användbar när man vill låsa fast något och behöver ett litet lås. Då känner det av fingeravtryck mycket smart så att du inte har nycklar som är lätta att förlora! Dessutom kan hänglåset rymma upp till 10 olika fingeravtryck, vilket gör det mycket användbart, till exempel som förvaringslås.