LOADING

Type to search

Uncategorized

Skapa effektiva och meningsfulla möten

Share

Inyan utvecklar metoder, verktyg och utbildningsprocesser som ger kraftfulla och hållbara effekter för ert företag. Med beprövade kommunikativa principer och beteendemodeller kommer Inyan att hjälpa dig och ditt företag att ta nya höjder. Inyan har lång erfarenhet av effektiva och meningsfulla möten så att du kan känna dig säker på att ni kommer att utvecklas.

Inyan erbjuder kurser inom teamutveckling som hjälper ditt team att fungera bra tillsammans på arbetsplatsen. Detta är nyckeln till ett bra resultat. Ibland räcker det med att det är en enda person i gruppen som inte riktigt presterar eller samarbetar med de andra i teamet. Detta leder till att hela teamet jobbar sämre.

Inyan har kurser inom personlig utveckling där du får lära dig att bli effektivare och hur du samarbetar bättre med andra. När det gäller personlig effektivitet utgår man från energi, fokus och tid. När dessa inte ligger på samma nivå blir konsekvensen att man börjar stressa i onödan. Inyan kurser inom personlig utveckling lär ut metoder som hjälper dig att hantera detta.

Coaching och ledarskap– kursen ger dig kraftfulla verktyg för att kunna hantera situationer som uppstår på arbetsplatsen. Utbildningen är fokuserad på praktik och träning, med målet att göra coaching till ett verktyg och en process som skapar hållbara och meningsfulla resultat.

Leave a Comment