LOADING

Type to search

Företagande Teknik

Ehsan Fadakar – Digital strateg

Share

Ehsan Fadakar är digital strateg och entreprenör som hjälper bolag att digitalisera, effektivisera och skala sin verksamhet. Ehsan har över 12 års erfarenhet inom digital affärsutveckling i medievärlden och har samlat på sig många erfarenheter och kunskaper som skulle gynna bolag som siktar på att digitalisera sin verksamhet. Dessa erfarenheter använder Ehsan Fadakar för att hjälpa andra bolag att växa, överleva och bli framgångsrika. Ehsan jobbar väldigt nära med olika bolag och hjälper dem steg för steg mot förändring. 

Ehsan Fadakar startade Digitalbyrån i början av 2018 och har fram till nu hjälpt 5 bolag att digitaliseras och att överleva. Digitalbyrån jobbar med 3 team i Ukraina som under de senaste åren blivit experter inom den svenska digitala miljön. Det finns många svenska tjänster som underlättar nya företag som exempelvis Klarna, BankID och Fortnox som Digitalbyrån hjälper dig med.

Det finns många entreprenörer som har en bra idé, men har tyvärr inte budget och erfarenhet som behövs för att kunna förverkliga sin idé. Ehsan erbjuder ett framgångsrikt upplägg där han ger stöd till entreprenören genom att utveckla produkten, lansera och designa. På detta vis kan entreprenören lägga all sin tid på att fokusera på det han/hon är bra på.

Leave a Comment