LOADING

Type to search

Sverige

Sofia Nebrelius Fastighetsmäklare för Bjurfors

Share

Sofia Nebrelius är Fastighetsmäklare för Bjurfors och under många år har hon genomfört framgångsrika försäljningar av villor i de västra delarna av Malmö och större bostadsrätter i centrala Malmö.

Fastighetsmäklare förmedlar kommersiella fastigheter, villor, fritidshus, lägenheter och mark. En fastighetsmäklares uppgift är att förmedla sambandet mellan köpare och säljare. Fastighetsmäklaren är ansvarig för förhandlingarna mellan de två parterna och utarbetandet av avtalet efter att båda parter är överens. Som fastighetsmäklare kan man också vara specialiserade på en viss marknad, t.ex. att sälja fritidshus i Sverige till utländska köpare.

Under ett par av de senaste åren har hon varit den mäklare som publicerat bostäder till högst värde av alla mäklare i hela Malmö, och ligger även på tio-i-topplistan över Sveriges mest rekommenderade mäklare.

Hitta rätt mäklare för din bostadsaffär

Sofia Nebrelius har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2012 och har sedan dess växt och fått stor erfarenhet inom yrket. Hon är i grund och botten utbildad civilekonom med flera erfarenheter inom olika branscher. För att registrera sig som fastighetsmäklare måste man dels ha en teoretisk utbildning från antingen universitet eller högskola samt praktik.

Fastighetsmäklare för Bjurfors

Nebrelius jobbar som fastighetsmäklare för Bjurfors och har under det senaste halvåret haft 6 rekommendationer och haft en totalförsäljning på över 96 miljoner svenska kronor på totalt 14 försäljningar.