LOADING

Type to search

Hus & Hem Natur

Slappna av och vila ut i sommar

Share

Våren är redan här och knopparna har redan börjat slå ut. Detta betyder att sommaren och semestern är nära. I år blir det troligtvis en likadan sommar som 2020 då vi spenderar våra semestrar hemma i Sverige. När svenskarna spenderar mer tid hemma så betyder det att vi anpassar våra trädgårdar och bygger om för att ge våra hem känslan av semester och avkoppling. Antalet pooler, studsmattor och hängmattor ökar i våra trädgårdar och vid våra sommarstugor, vilket har blivit en stor trend sedan förra sommaren. En hängmatta är perfekt vid sommarstugan eller i trädgården för dig som vill slappna av och ta det lugnt.

Det finns ett par olika typer av hängmattor beroende på vad som passar just dig bäst. Om du tänker ha en hängmatta i trädgården är det bästa alternativet en hängmatta som fästes mellan två träd eller en hängmatta med ställning. Hängstolar är även populärt och passar utmärkt om du bara har ett enda träd att hänga den i. Om du är en sådan person som älskar att gå på vandring, campa eller ta cykeln ut i skogen, kanske en resehängmatta kan vara perfekt att ha i ryggsäcken. En resehängmatta tar inte lika stort utrymme i väskan som en vanlig hängmatta, vilket är perfekt när det finns begränsat med utrymme i väskan.

På Hängmatta och Mer finns ett stort utbud av hängmattor i hög kvalité som är perfekt under sköna sommardagar när du bara vill ta det lugnt.