LOADING

Type to search

Företagande Sverige Teknik

Solid Park – Utveckling, drift och hosting

Share

Har du mycket IT krångel på ditt företag och orkar inte slösa tid på att försöka fixa det längre. Solidpark är ett företag som håller på med IT-drift, systemutveckling, molntjänster och mycket mer. Solidspark´s mål är att ta bort dom 6 procenten av ett företags tid som läggs på IT strul. I genomsnitt så tar IT strul 4 minuter per arbetstimme som resulterar i 6% av tiden. Så med Solidpark’s hjälp så kan du tjäna 6% mer än du gjorde innan med deras IT-drift.

Systemförvaltning

Många företag behöver också egna system och applikationer vilket kan vara allt mellan webbsidor, lagring av data och affärssystem. Alla kan göra en simpel applikation men att få just det som passar ditt företag behöver struktur och kan vara svårt att gör själv. Solidpark har expertis inom systemförvaltning där de hjälper till med allt som har med hela processen att göra. Testning, kravanalys, implementation, behovsanalys, testning och allt som har med administration att göra kommer du få hjälp med under hela processen.

Molntjänster

Solidpark erbjuder även hosting av molntjänster som till exempel Microsofts Azure eller deras egna 365 Mobile. Ibland krävs hybridlösningar som där då vissa tjänster finns på molnet eóch vissa deras hallar. Ibland kompletteras en IT miljö av specifika tjänster, till exempel säkerhetslösningar. Men som kund så ska du alltid kunna känna dig trygg att du fått rätt produkter och tjänster samt att det alltid är dom nyaste uppdateringarna på allt.

Backup

Företag har länge velat ha en snabb och enkel backup funktion men det har sällan gått felfritt. Men nu så kan du ha en arkivering och långtids backup enkelt. Med en helt molnbaserad teknik så blir det mycket enklare att hålla koll på backupen samt så är det mycket säkrare och stabilare. Med backup 365 så kan du vara säker på att det kommer fungera felfritt. Så istället för att slösa pengar och tid på IT strul så parata med Solidpark så hjälper dom dig med det.

Leave a Comment